نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

کاربردهای اولتراسوند در صنایع غذایی 1395/11/20 10:10:31

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

فشار هیدرواستاتیک بالا، روشی نوین در فرآوری غیرحرارتی مواد غذایی 1395/11/20 10:07:11

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ایزومرهای ترانس و روش های کاهش آن ها در روغن های نباتی 1395/11/20 09:58:41

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ساختار کریستالی و نقش آن در بافت مارگارین ها و شورتنینگ ها 1395/11/19 22:30:21

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی

پاتولین موجود در آبمیوه ها، اثرات سوء آن بر سلامتی و روش های کاهش آن 1395/11/19 15:35:23

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی عیسی فتح الهی اکرم پزشکی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روش های شناسایی آن ها 1395/11/19 15:30:30

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی

غذاهای ارگانیک 1395/11/19 15:26:20

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی عیسی فتح اللهی اکرم پزشکی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی

پروبایوتیک های موجود در فرآورده های لبنی، الزامات و اثرات سلامت بخش آن ها 1395/11/19 15:22:46

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی عیسی فتح الهی اکرم پزشکی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی

نقش تولید گیاهان زراعی بر آینده امنیت غذایی کشور 1394/04/17 18:47:46

نویسندگان : حسام حسین زاده سلمان دستان عباس زارعیان علی حسین زاده سیدحمیدرضا هاشمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1391 محل پذیرش : دومین سمینار ملی امنیت غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه. 26 و 27 مهر.

نقش تولید گندم در تامین امنیت غذایی کشور 1394/04/17 18:45:47

نویسندگان : حسام حسین زاده سیدحمیدرضا هاشمی علی حسین زاده سلمان دستان عباس زارعیان
زبان : فارسی سال انتشار : 1391 محل پذیرش : دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه. 26 و 27 مهر

کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در فرآورده های شیلاتی 1394/04/09 16:22:52

نویسندگان : محمد ولایت زاده میثاق طبیب زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : سومین همایش ملی امنیت غذایی

معرفی تکنولوژی و کاربرد بسته بندی های نانو در صنایع غذایی 1394/04/09 16:13:12

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : همایش ملی امنیت غذایی

تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 1394/04/09 16:10:42

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : همایش ملی امنیت غذایی

مروری بر فرآوری و عمل آوری گوشت خوراکی نرم تنان 1394/04/09 16:08:09

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : همایش ملی امنیت غذایی

فرآورده های لبنی و امنیت غذایی 1394/04/03 15:22:44

نویسندگان : مریم عباسعلی پور نوراله خیری امین ابراهیمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : سومین همایش ملی امنیت غذایی

نقش کشاورزی پایدار در امنیت غذایی 1394/04/02 18:20:26

نویسندگان : مریم عباسعلی پور نوراله خیری امین ابراهیمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : سومین همایش ملی امنیت غذایی

کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در فرآورده های گوشتی و آبزیان 1394/02/20 22:25:23

نویسندگان : محمد ولایت زاده میثاق طبیب زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : سومین همایش ملی امنیت غذایی